Tjänster - HELs verktygslåda

Det här är ett urval av vad du kan ta del av bland mina tjänster. Kombinationer och nya uttryck kommer till mig hela tiden, varför det finns mycket jag ännu inte har beskrivit (alls eller i detalj) ännu. Vissa delar är mer ingående förklarade än andra, under sina respektive rubriker. Annat kommer att beskrivas vartefter. Hav tålamod! :) Har du funderingar och frågor, hör av dig! :)
 

Healing/Aktivering

Light Language healing/aktivering, enskilt, parhealing och i grupp
Shamansk healing
Sound healing med Light Language och Helig Geometri
Intuitiv healing/Trance healing
Kombinationer av ovanstående

Mindfulness

Mindfulness - Medveten närvaro i Nuet, som verktyg för dig individuellt, samt grupper i Mindfulness. Med praktiska mindfulnessövningar, ledda meditationer och samtal om förhållningssättet Mindfulness. Håll utkik efter kommande evenemang.
 

Coachande samtal

Har du behov av coaching inom ett visst område för en önskad förändring, eller önskar samtalsstöd för att komma vidare i en viss situation, kontakta mig för att komma fram till ett lämpligt upplägg med en serie samtal eller någon enskild samtalssession. 
 

Grupper, kurser, föreläsningar och workshops

HEL är i ett omstartsskede och kommer att erbjuda både fasta aktiviteter och diverse events vartefter. Är du intresserad av Meditation, Mindfulness, Intuitiv dans/rörelse, Shamanska ceremonier och Healingtekniker, Kreativt skapande eller annat spännande inom personlig utveckling, håll utkik här på sidan, på bokadirekt, samt på FB och Instagram, för erbjudanden och evenemang. Eller skicka ett mail och meddela att du är intresserad av att få info direkt i din mailbox, och gärna specifikt vad du är intresserad av, så får du heads up uppdatering vid kommande evenemang :).