HEL Healing på DNA-nivå

Healing som verktyg

Oavsett vilken erfarenhet eller vilket förhållningssätt du har till healing, är det ett verktyg som verkligen kan ge både lugn, balans och stöd på din personliga utvecklingsresa. Och healing är så mycket mer än enbart Reiki healing, även om det är det som många känner igen. För mig aktiverades healingenergin spontant redan innan jag gick min första kurs i Reiki för över 20 år sedan, och allt eftersom åren har healingenergin utvecklats mer och mer intuitivt och på fler och fler plan under åren. 

Vad behöver du?

Är du i tillfällig obalans och i behov av att vara mer i samklang? Eller stressad och behöver komma ner i varv och få klarhet inom dig själv igen? Sugen på att ta ett nytt steg men tvekar fortfarande? Oavsett om du behöver en tillfällig energiboost eller vill jobba mer långsiktigt med din personliga utveckling kan du ha nytta av en healingsession. Det är ett kraftfullt verktyg både för dig som har en tillfällig svacka och/eller en inre längtan av mer djupgående slag, att blomma ut i full skala.

Jag är övertygad om att du, precis som jag, känner att dagsformen skiftar och att du vissa dagar är mer i energimässig balans än andra dagar. I dessa tider av stora energimässiga skiftningar har vi extra stort behov av att städa vårt energifält ofta. Ibland går det bra att klara av det på egen hand och ibland kan vi behöva hjälp på traven. Healing är ett sätt att snabbt komma tillbaka på banan igen.

Vilken healingteknik som kan vara aktuell för dig när du tar en healing av mig och mitt team av guider, ser jag främst som ett individuellt val för dig. UItifrån vad du är bekväm med, van med, eller söker dig till.

Vi kan kalla det för olika saker; reiki healing, andlig healing, reconnective healing, trance healing, light language healing, shamansk healing eller något annat. Det går att definiera healing på olika sätt och att arbeta med healingen med olika metoder.  Men för mig är ju ändå healingenergin  i grunden andlig och universell, oavsett vilket begrepp vi använder och vilken teknik vi väljer. Vi är verktyget för energin som kommer igenom. Det viktiga är att energin är klar och ren och att vi som förmedlar healingen jobbar via vårt Högre Jag och kontinuerligt jobbar med oss själva och vår medvetenhet så vi har en ren och klar kanal. För egen del följer jag intuitivt det naturliga flödet i ljusenergin, har en otroligt stark tillit till ljuset, jobbar alltid med det högsta bästa och utifrån dig som klient.

Många andra healers och medium, både peruanska, amerikanska och svenska, har oberoende av varandra uttryckt sig i liknande ordalag om att min energisignatur i healingen förmedlar en urkraft och en ren klar energi i kombination med en Kali-liknande råstyrka, med många olika mästare från en mängd olika dimensioner vid min sida, så jag vet att jag förmedlar hög och klar ljusenergi och att det är många starka ljusvarelser med oss i healingen. Det är inte ovanligt att du känner det som att 'jag' arbetar på flera olika ställen på din kropp samtidigt.

Beroende på vad ditt energifält signalerar till mitt Högre Jag anpassas healingenergin inom mig till din frekvens och det du behöver. Jag hamnar till viss del i ett trancetillstånd, vilket inte är något spektakulärt oavsett begreppet. En hög energi frekvens jag spontant går in i och som är naturlig att jobba med. Vilket behov du har, vad du själv önskar och är bekväm med, kan vi checka av i ett inledande samtal. Ofta kombinerar jag flera sätt eftersom jag jobbar intuitivt.

Boka din behandling här på bokadirekt.se eller på telefon 0793-131476 alternativt på heleva.se@gmail.com.

För skeptikern

Skulle du, precis som jag själv en gång i tiden var, vara skeptisk till själva begreppet healing, så tänk på det i termer av läkning. Genom att förändra din egen frekvens, din energinivå, kan du stärka din egen självläkande förmåga.  En energibalansering gör oss mer avslappnade och närvarande i nuet, stärker våra personliga gränser och låter mer av det där inre ljuset vi har inom oss att komma fram.

Det finns mycket som kan bidra till att ändra våra frekvenser på olika nivåer; en skogspromenad, ett nära samtal med någon som betyder mycket, en varm klapp på axeln, ett stycke musik och mycket annat. Allt det kan du också se som former av healing, helande, läkande, på olika nivåer. Att förändra frekvensen med hjälp av en healingbehandling är egentligen inte konstigare än så. Det är bara ett sätt att få lite hjälp på traven med att ställa om vibrationerna i kroppen - och i energifälten som omger kroppen - av någon som har vana att läsa och balansera energi. 

Healing för mig 

För mig syftar healing verkligen till att stärka den egna förmågan till självläkning, bidra till lugn och balans, ny energi, att släppa gamla präglingar och ta hem mer av oss själva. Både att ta hem förlorade själsdelar - som gör att vi plötsligt kan fungera på en mer optimal nivå igen - samt nya energikoder, som ger oss förutsättningar att vara ännu mer förankrade i vår potential och fullfölja vårt syfte här på jorden.

Att ta en healingbehandling ser jag även som ett stöd i processen med att upptäcka vår egen storhet och att kliva mer in i dem vi egentligen är, på själens nivå. Dessutom behöver vi möjligen mer än någonsin, i den uppstigningsprocess vi befinner oss i, balansera oss ofta. Det är en spännande tid, om än minst sagt kaotisk ibland. Då kan det vara på plats med en healing för att stärka våra energifält.

Eva på HEL utför Light Language healing på Montsegur i Frankrike

Light Language Healing

Light Language healing kan hjälpa dig att snabbt komma i balans igen. Det är det mest kraftfulla healingverktyg jag har kommit i kontakt med och energin jobbar i så många olika lager av vårt varande och på många olika nivåer att vi inte ens kan greppa det med vårt sinne.

För dig som inte kommit i kontakt med begreppet och vill veta mer om vad det är för något egentligen, kan läsa mer här om Light Language.

Kolla in avsnittet specifikt om hur Light Language healing går till, eller boka en behandling direkt här:

HEL - Shamansk healing

Shamansk healing

Shamansk healing är en djupgående healing där jag använder mig av olika tekniker för att transformera tung energi till lätt energi, att lösa upp blockeringar som kan ha fastnat i ditt energifält. Vilken teknik som används beror på ditt individuella behov. Här kan du läsa mer om en Shamansk healing behandling.