Kontakta HEL för att boka healing behandling, coaching, tarot och annat inom personlig utveckling

Kontakta HEL

För att boka healing behandling; shamansk healing, light language healing intuitiv healing, eller coaching; livscoaching eller enskilda stödjande samtal, t ex för stresshantering och mindfulness, vägledning, tarot reading eller en kombination av tjänster, boka tid via bokadirekt, ring, sms:a eller maila.

Söker du egentligen reiki healing så kan jag säga att jag även har grundutbildning inom reiki men inte har praktiserat det på länge. Men varför inte prova en ny healingform denna gång ;)? 

Välkommen till HEL!

Låt dig gärna inspireras av bilderna nedan. Klicka på bilden för större format.

Oavsett vad du är i behov av, nyfiken på eller har bestämt dig för, boka tid redan idag eller hör av dig med dina funderingar!

Ring

0793-131476

Eller maila på
heleva.se@gmail.com

Du är så välkommen att höra av dig med frågor, om du vill veta mer om något, anmäla intresse för evenemang eller föreslå ett samarbete av något slag. Är jag upptagen i behandling eller samtal så lämna ett meddelande eller maila så återkommer jag så snart jag kan. 

Besöksadress

HEL
Borgmästaregatan 19A
731 33 Köping
Västmanland
Sverige

HEL och Köping ligger i KAK (Köping - Arboga - Kungsör) i Västmanland, ca 15 mil från Stockholm rakt in i landet mot Enköpingshållet, lokaliserat mellan Västerås (ca 3,5 mil från Köping), Eskilstuna (ca 4 mil från Köping) och Örebro (6 mil från Köping). Men det som är så optimalt med såväl healing, tarot som coaching etc, är ju att det går precis lika bra att göra en healing behandling, tarot reading eller ha en coachsession online eller helt på distans. Jag har förmedlat healingenergi från Skåne i syd till Norrland i Sverige, samt såväl till andra länder i Europa och över Atlanten till USA, så fysiska avstånd utgör inga hinder. För dig som möjligen är skeptisk till sånt, prova vettja och låt dig bli överraskad ;). 

Än en gång Välkommen till HEL!

Hitta hit

Kontakta HEL