HEL - Light Language Healing med ljusspråket

Light Language healing

Vid en Light Language session använder jag mig av rösten och mina händer, som kodar och intiutivt arbetar i dina energifält. Kraften går på det högsta bästa utifrån dina behov, och du behöver inte uttryckligen ha en specifik intention med healingen, även om du naturligtvis kan välja att ha det med. Känn efter vad som känns rätt för dig. 

Fysiskt eller distans?
Välj ett alternativ som passar dig och din situation.

På HEL i Köping
Om du kommer på en behandling till mig på Borgmästergatan 19A, får du  - efter ett inledande samtal (då jag beskriver hur det går till och vi ser ditt behov av healing) - lägga dig på behandlingsbänken och bara slappna av. Du ligger inbäddad under en filt och kan vara klädd som vanligt. Du väljer om du vill blunda eller ha ögonen öppna, och det går även att sitta upprätt i en stol om du hellre skulle vilja det. Du bestämmer vad som är mest bekvämt för dig och hur du lättast kan ta emot healingen. Jag tonar därefter in på healingenergin och börjar sedan att jobba intuitivt. 

Jag följer energin vilket oftast brukar innebära att jag jobbar i dina energifält (auran) och i kvantfältet och låter mina händer teckna koder i luften och låta min röst uttrycka det som kommer till mig. Hur det tar sig uttryck är individuellt och anpassas efter din energi och vad som behöver transformeras och aktiveras.

Efter att jag fått klarsignal om att healingen är avslutad - det kan ta lite olika tid eftersom den här energin lever lite av sitt eget liv, men vi håller oss till den tidsram du bokat tid för - får du i lugn och ro landa i rummet. Efteråt finns utrymme att gå igenom upplevelsen av healingen, och hur mycket tid vi ägnar åt de olika delarna är beroende på hur lång tid du bokar (30, 60 eller 90 minuter) och ifall du fått healing förut (av mig eller någon annan). En normalsession är oftast en timme, varav vi pratar en liten stund före och efter healingen. Första gången rekommenderar jag åtminstone 60 minuter för att ha tillräckligt utrymme för inledande samtal. Efter healingen kan du tänka på att dricka extra mycket vatten och gärna ha utrymme för vila.

Intention
Innan en session kan du fundera över om du vill jobba med något specifikt, dvs ha en riktad intention för healingen eller om du väljer att utgå från en öppen intention som utgår från ditt högsta bästa. Vet du inte riktigt så hjälps vi åt att komma fram till det. 

Vid ett första fysiskt möte pratar vi alltid om hur ditt behov av healing ser ut och vad du önskar få ut av sessionen. När du tagit behandling tidigare avgör du själv hur mycket du vill lägga på samtal före och efter. Även vid distanshealing (speciellt vid första gången du tar emot healing om du gör det via distans) för vi samtal om ditt healingbehov innan själva healingen i den mån du behöver det.

På det stora hela är dock en av mina huvudsakliga utgångspunkter att Ditt Högre Jag vet vad du behöver, och tar in och riktar frekvenserna dit de bäst behövs - vilket ibland sammanfaller med vad ditt "mind" tror att du behöver, men inte alltid ;). 

Distanshealing
Av flera skäl kan det vara smidigt med distanshealing (geografiskt avstånd eller annat). Distanshealing fungerar lika bra eftersom energi färdas oberoende av tid och rum. Det kan dssutom vara smidigt att vara på hemmaplan och ta emot healingkoderna i sin egen  trygga miljö.

Efter en inledande kontakt om lämplig tid, kommer vi innan/vid sessionens början fram till din intention med healingen (gemensamt, om du inte redan har det klart för dig) alternativt en öppen intention för ditt högsta bästa. Vid angiven tid kommer du att få lägga dig ner, slappna av och bara ta emot healingen när jag tonar in på din energi och intuitivt arbetar i dina energifält. Efteråt får du en summering över mail på det jag fått till mig under healingen och du har möjlighet att ställa eventuella frågor.

För första sessionen rekommenderar jag åtminstone 60 minuter, för att hinna gå igenom det du behöver veta om hur det går till och återkoppling kring sessionen efteråt. 

Alternativ online via Zoom, Teams, WhatsApp, Telegram, Messenger
För dig som vill ta del av sessionen på distans, men ändå vill kunna ta in healingen via dina sinnen; syn och/eller hörsel, kanske t om vill ha möjligheten att se/lyssna på sessionen igen efteråt, går det även att ha en distanssession över nätet. Genom exempelvis Messenger, Zoom, WhatsApp, Telegram eller andra kanaler. Det är ett alternativ för dig som också vill ha möjligheten att direktkommunicera efteråt om din upplevelse. Meddela mig i så fall så löser vi de praktiska detaljerna.

Oavsett healingform
Det enda du egentligen behöver göra under en healingsession är att slappna av och öppna upp för healingenergin. En fördel är - så långt det är möjligt - att släppa det rationella behovet av att förstå. Fokusera gärna på vad du upplever i stunden, t ex om du känner något fysiskt, känslomässigt, eller om det dyker upp bilder, färger, någon insikt etc. Upplevelsen kan vara mycket olika och det finns inget rätt eller fel. Det är bra att tänka på att dricka extra mycket vatten och gärna ha utrymme för vila efter healingen då det är vanligt att känna av den en stund efteråt.

Kombinationsbehandling
Det finns även möjlighet att kombinera en Light Language behandling med shamanska inslag eller med coachande samtal, tarotläggning eller andra orakelkort. Är du intresserad av det så säg bara till, och beroende på vad dina specifika behov är kan vi skräddarsy en kombinerad behandling. 

För dig som har behov av healing men inte råd f.n.
Hör av dig så ser vi vad vi kan göra. Jag gör Pro Bono behandlingar då och då för den som har stora behov men inte ekonomisk möjlighet. Online gör jag även distanshealing i grupp med jämna mellanrum.

Eva på HEL förmedlar Light Language healing


Boka Light Language behandling

HEL Boka healing


Du kan också sms:a/ringa
på 0793-131476
eller skicka ett mail på
heleva.se@gmail.com