Healing på HEL i Köping

Lite mer om mig

Kundalinienergin - en tydlig del inom mig
Healingenergin har jag - medvetet - haft med mig sen 2004, då jag under en meditation var med om en spontan Kundaliniaktivering. Den startade en enenergiström i min kropp som sedan dess jobbat på och bidragit till egen läkning och balansering på flera olika nivåer. 

Energin förstärker effekten, inte bara för mig, utan även för mina klienter under en healingbehandling. Kundalinienergin är synnerligen intuitiv, ständigt aktiv och kroppens intelligens förundrar verkligen.

Healingen jag främst använder mig av, och som aktiverades samtidigt som Kundalinin, är en intuitiv, kanaliserad form av healing som via ljuskoder ger både balansering och aktivering. Det kallas för light language, eller ljusspråk. Här är lite mer info om vad Kundalini är och vad dessa ljuskoder, Light Language, gör.

Shamanism och Light Language
Förutom att healingen främst har initierats spontant för mig, använts och utvecklats intuitivt sedan 2004, har jag även fördjupat mig i Shamanska healingtekniker och gått påfyllnadskurser inom Light Language hos Jamye Price från USA, som även hon aktiverade energin i början av 2000-talet. Det har varit ett värdefullt teoretiskt komplement till det som spontant aktiverades inom mig och en vidareutveckling  i form av framförallt skrivna koder för min del.  

Jag gick även tidigt (2004) en kurs i Reikihealing men kände att det mer intuitiva sättet att arbeta var naturligare för mig. Andra spännande kurser jag gått är inriktade på kreativa sätt att nå det mänskliga psyket och integrera kropp och själ. Tex uttryckande konst, dans, röstworkshops och intuitivt måleri.

Hur det började
Att känna mig mer HEL var nog det som startade min egen andliga resa, efter vad jag kan se som en period av flera kriser i livet, stora som små.  Efter en stressrelaterad utmattning (den första av 2) i början av 2000-talet kom jag i kontakt med b la meditation, yoga, frigörande dans m.m. som i sig ledde till ett mer tydligt inre sökande. Jag drevs av en otroligt stark känsla av att något inom mig ville komma till uttryck på en helt annat nivå än vad jag fram till dess hade upplevt. Jag tror den starka längtan jag hade och kanske intuitivt kände, var förberedelsen för den Kundaliniresning som 2004 vände upp o ner på livet, så som jag fram tills dess hade levt det, och startade en helt annan nivå av läkningsprocess och inre utveckling.

HEL

Tillvarons magi

I min värld har det nog alltid varit  naturligt att det finns något mycket större än det vi människor kan förklara, som sammanlänkar allt. Att förstå människans sätt att fungera och detta alltets stora mysterium har fascinerat mig så länge jag kan minnas.

Det har för mig varit en ständig drivkraft att upptäcka nya nivåer av vårt varande, en drivkraft som under de senaste två decennierna fört mig in på konstant nya, spännande vägar - och fortsätter att göra så. Att följa  följa flödet med öppenhet, glädje, nyfikenhet, förundran och att hela tiden upptäcka nya dimensioner av hur allt hänger ihop är ju bara SÅ magiskt.

Eller vad säger du? :)
Oavsett vad, välkommen till min värld!

Boka healing, tarot mm på bokadirekt