HEL - Vad är Light Language? Light Language healing / aktivering

Light Language

Vad är egentligen Light Language? 
Ja, du är långt ifrån ensam om att undra. Begreppet/fenomenet är relativt okänt än så länge, även om det glädjande nog börjar aktiveras hos fler och fler och bli synligt i fler sammanhang numera, även i Sverige. 

Kort sagt kan sägas att Light Language är själens språk och det används b la för healing, aktivering och empowerment och anpassar sig till det du i stunden behöver. Det kan balansera dig fysiskt, emotionellt, mentalt, själsligt, allt ifrån vad du har behov av. Det består av många lager av information, som jobbar på kvantnivå, och det kommunicerar med hela vårt väsen. Språket är det mest kraftfulla healingverktyg jag kommit i kontakt med och det är komplext.
 

The Language of Light - Ljusspråket

Light Language är en unik form av kanalisering. Det som kanaliseras /förmedlas är ett språk (ord, ljud, toner, mm) som innehåller lager på lager av subtil energimässig information. Det består av ljud- och ljuskoder, som balanserar våra energikroppar samtidigt som det kärlekfullt kommunicerar med vårt undermedvetna, vår själ och vår djupaste längtan. Språket hjälper effektivt till i vår uppstigningsprocess och koderna i detta språk bidrar till högre medvetandenivåer. Detta gör det också till ljusarbetarnas språk och vi är fler och fler ljusarbetare världen över som börjar aktivera och dela språket, alla på vårt unika sätt, men även med fascinerande likheter som många gånger förundrar mig.

Har du nyligen själv aktiverat språket inom dig, så är min spontana reaktion; Grattis! Det är ett fantastiskt verktyg som hjälper till på så många nivåer. Dock kan det ta ett tag innan det hela balanseras upp inom dig, men ha tillit. Det hela är till nytta, även om det kan kännas omtumlande till en början. Låt det komma till uttryck i de mån du är redo för och känner är lämplig för dig. Allt utifrån din egen takt och möjlighet att integrera det hela.

Ett multidimensionellt språk
Språket är multidimensionellt och ett språk som vi alla på själens och hjärtats nivå kan förstå. Koderna är alltid fyllda med kärleksfull och självstärkande energi som talar till de delar av oss som behöver extra mycket omtanke. Hur det kommer till uttryck anpassas av hur balanserade vi är i vårt mänskliga varande. Det är ett språk som anpassar sig till precis det som var och en av oss behöver i stunden, oavsett om vi är medvetna om vad vi behöver eller inte. Vårt Högre Jag ser till att vi tar in de koder som gör mest nytta, var vi än befinner oss i oss själva, i våra liv och i vår unika livsprocess. Språket är uråldrigt och med sina frekvenser och geometriska symboler jobbar det på DNA-nivå.

Nyttan med Ljusspråket

Koderna som förmedlas med Light Language bidrar till att balansera och aktivera vårt energifält, släppa ifrån oss sånt som vi inte längre är betjänta av och plocka hem mer av det som är vår sanna essens. Oavsett vilket behov vi har hjälper koderna till att skapa förutsättningar för att vi ska fungera mer optimalt.

Det jobbar på vår ljuskropp och de strukturer som omger ljuskroppen. Det jobbar på våra chakran och meridianer, balanserar upp vår feminina och maskulina sida, förankrar oss i Moder Jord och öppnar upp oss för kärleksenergin. Det hjälper oss i vår uppstigningsprocess mot ett högre medvetande och bidrar till personlig utveckling. Det stärker vår relation till oss själva, till andra människor och Universum i stort. 

Vad har du behov av?
Upplever du att tankarna har hamnat i negativa banor eller behöver balansera upp något känslomässigt? Skulle du må bra av att stärka dina personliga gränser? Då kan koderna jobba på det. Eller känner du dig inte riktigt som dig själv sedan en tid? Kanske har du fått in något i ditt energifält från annat håll som stör ditt allmänna välbefinnande? Då går det att rensa bort det som inte ska vara där med Ljusspråket.

Du kanske upplever att du sitter fast i ett begränsande livsmönster och vill få fart på något specifikt område i ditt liv? Möjligen bär du på en gammal sorg eller en programmerad uppfattning som du inte ens är medveten om att du bär på, från detta liv eller tidigare, som förhindrar dig att ta de steg i livet du längtar efter att ta. Oavsett anledning kan ljuskoderna ta sig dit de behövs och frigöra utrymme för att något annat ska kunna manifesteras i ditt liv. Möjligheterna med språket är oändliga. Healing sker dessutom på många nivåer samtidigt.

Hur förmedlas Light Language koderna?

Ljud och tecken
Light Language kan förmedlas på en mängd olika sätt och alla som förmedlar språket gör det på sitt unika vis, även om det finns många likheter och beröringspunkter. Jag som healer använder min röst och mina händer när jag arbetar och jag jobbar främst i ditt energifält och på de nivåer som omger dig och förenar dig med fältet.

Det som förmedlas kan låta som en aning märkliga språk, som varianter av befintliga språk eller språk/'ord' som är helt obekanta. Det kan komma ut som diverse olika ljud, toner, chanting, som sång eller som koder som händerna tecknar i luften, eller skriver fysiskt (papper o penna). För mig brukar det vara en kombination av flera varianter ovan och det dyker hela tiden upp nya dialekter, ljud och uttryck. Allt sker spontant, icke viljestyrt och jag bara följer energin.

Unikt uttryck för dig
Hur det låter eller kommer till uttryck vid en överföring av språket, anpassas dessutom unikt utifrån sändare och mottagare av healingen, samt båda team av guider i en samverkan. Det är fascinerande hur ljuden kan variera och det är en unik upplevelse varje gång beroende på vem/vilka som deltar under en session. Jag förundras ofta över vad som kommer igenom mig från gång till annan.

Inte ett linjärt språk
Light Language är ett hjärtcentrerat språk som vi tar in på en annan nivå än det logiska linjära språket, vilket även bidrar till att det är så effektivt. Eftersom vårt rationella sinne inte förstår det som uttrycks och vi inte har några referenser till det som förmedlas, behöver sinnet heller inte aktivt tolka 'orden'.

Detta utgör en fördel då orden i vårt vanliga språkbruk kan ha en laddning, som vårt undermedvetna oavsiktligt kan avfärda pga tidigare programmerade övertygelser. Light Language kan i den bemärkelsen släppa igenom stärkande budskap som vi behöver, vilket kan fungera som effektiva affirmationer som talar direkt till vårt undermedvetna, utan att vi ens är medvetna om att det sker. 

Galaktiskt språk, änglaspråk eller kanske en specifik mästare
Eftersom språket är en specifik form av kanalisering kommer informationen, koderna, från olika nivåer av varanden, civilisationer, väsen osv. Det kan handla om galaktiska språk från olika stjärnnationer; exempelvis Pleiaderna, Andromeda, Lyra, Sirius, Orion osv, det kan vara änglaspråk, skogsväsen, koder från djur- och plantriket osv. Det kan vara uråldriga språk från naturfolk, från Atlantis, Lemurien, Egypten eller andra högteknologiska civilisationer med höga medveteandenivåer. Det kan kanaliseras från specifika ärkeänglar, uppstigna mästare osv. Variationerna är oändliga. 
 

Vad behöver jag som klient göra?

Det enda du egentligen behöver göra under en healingsession är att slappna av och öppna upp för healingenergin. En fördel är att - så långt det är möjligt - släppa det rationella behovet av att förstå. Fokusera gärna på vad du upplever i stunden, t ex om du känner något fysiskt, känslomässigt, eller om det dyker upp bilder, färger, någon insikt etc. Upplevelsen kan vara mycket olika och det finns inget rätt eller fel. 

Intention
Du som klient kan - om du vill - inför en session fundera på om du vill jobba med en specifik intention, ett tema, för healingen eller om du väljer att utgå från en öppen intention som utgår från ditt högsta bästa. Gå på din egen känsla så blir det bra oavsett, och självklart för vi ett samtal om ditt behov innan själva healingen och kan gemensamt komma fram till vad som är bäst för just dig.

Ditt Högre Jag vet vad du behöver, och tar in och riktar frekvenserna dit de bäst behövs, vilket inte nödvändigtvis är det samma som vad ditt "mind" tror att du behöver. Det kan gå hand i hand, men det behöver inte vara så. Så lita till Ditt Högre Jag och försök att släppa kontrollen, det är ett råd jag brukar ge till mina klienter.

Släpp taget
Vårt rationella sinne kan ha utmaningar att släppa kontrollen, men ju mer vi förmår att släppa taget och ta in det vi upplever på ett annat plan än genom att försöka förstå och analysera det, desto mer får vi ut av koderna. Språket är inte linjärt på det sätt som vårt vanliga språk är, så vi behöver mer utgå ifrån vår upplevelse av det, snarare än att rationellt försöka begripa ord för ord. 

Vad kan jag förvänta mig?

Hur du upplever en session är ytterst individuellt, alltifrån en subtil till omvälvande upplevelse. Det kan upplevas fysiskt (t ex pirrningar, stickningar, värme, kyla eller en känsla på specifikt område i kroppen/något chakra). Det kan upplevas känslomässigt (gråt, skratt osv), mentalt (minnen, tankar, idéer, insikter mm kan komma upp), eller upplevas som inre bilder, färger, en känsla av ett budskap eller en specifik energi. Det kan också vara så att du inte märker någonting, och det är också helt okej. Din kropp ser ändå till att du får precis det du behöver. De allra flesta brukar uppleva en djup avslappning.

En behanding kan också kännas på olika sätt från den ena gången till den andra och det skiljer sig en hel del från person till person. Det kan bero på vad du är i behov av, var du är i din egen process, hur öppnen du är och hur du tar in energi. Allt detta är ju ytterst individuellt. Oavsett hur det upplevs (eller inte) sker det alltid en healing.

Grupphealing
Det går även utmärkt att uppleva en Light Language session i grupp och alla kan under samma session uppleva effekten på helt olika sätt. Vi är unika och koderna landar olika beroende på var och ens behov. Under en enskild session är koderna dock mer specifikt riktade till vad just Du är i behov av. Det går också att få ut olika effekter av samma session även om du tar del av den fler gånger (t ex genom att lyssna på en inspelning), eftersom varje session jobbar på något lager inom dig, som i sin tur öppnar upp för att ett nytt lager ska kunna bearbetas.

Info/Prova på tillfälle
Med jämna mellanrum anordnar jag info/prova på tillfällen i grupp för den som vill veta mer och känna på hur det känns att uppleva Light Language. Det är något svårt att förklara det här på ett mentalt plan, det behöver upplevas. Så min rekommendation om du känner att du resonerar med detta är att prova, antingen en enskild session eller i grupp. Nästa grupptillfälle lägger jag ut som ett event på facebook så håll utkik där eller anmäl ditt intresse här.

HEL Vad är Light Language?

Boka behandling

eller boka på
0793-131476
heleva.se@gmail.com
 

Röster om Light Language

”Överjordiskt, läkande och samtidigt så naturligt – som att hitta hem”
~~~

"Att vara med om Light Language är något av det mest fantastiska jag varit med om! Det var som om ljuden/sången letade sig in i varenda cell... Värme, rysningar och en enorm kärlek letade sig in till ställen jag inte visste att kroppen och själen behövde!
En Fantastisk och mäktig upplevelse. Om Du någonsin får möjligheten att prova på Light Language...! GÖR DET... För känslan är underbar, mjuk, kärleksfull och på nåt konstigt sätt, läkande...
Tack Eva för en helt magisk upplevelse, och jag rekommenderar verkligen Dig och Din enorma förmåga!”
~~~


”Det var ljuvligt. Avslappnande och rogivande, samtidigt kändes det som en kommunikation, budskap som gick in på ett djupt plan, förbi mina 5 sinnen, På själsnivå.”
~~~

"Light Language touches
the deepest depth of my being.
The sound is so effortless
and goes straight in to my heart and the core of each and every cell of my body.
The experience wakes me up and I remember where I come from. LOVE. The Source.
It also awakens the serpent
that moves through my
entire body."
~~~

 

”Mina celler vibrerar och hjärtat sjunger”
~~~

”Det känns magiskt och som om det är något viktigt som förmedlas!”
~~~

”Det kändes som om jag reste med vinden”
~~~

 

”Som om jag hört det förut loooong time ago. Som att på något sätt komma hem.”
~~~