HEL - Omdömen, referenser, betyg

Referenser

Omdömen, betyg och recensioner om HEL

Om Light Language Healing

"Att vara med om Light Language är något av det mest fantastiska jag varit med om! Det var som om ljuden/sången letade sig in i varenda cell... Värme, rysningar och en enorm kärlek letade sig in till ställen jag inte ens visste att kroppen och själen behövde!
En Fantastisk och mäktig upplevelse. Om Du får möjligheten att prova på Light Language...! GÖR DET... För känslan är underbar, mjuk, kärleksfull och på nåt konstigt sätt, läkande... Tack Eva för en helt magisk upplevelse, och jag rekommenderar verkligen Dig och Din enorma förmåga!”

Tack och kram Alexandra, Köping
Individuell healing/aktivering
 

Då detta besök var mitt första, visste jag inte riktigt hur min upplevelse skulle vara. Jag blev så varmt mottagen av Eva och hon förklarade och svarade på frågor så jag kände mig trygg och avslappnad. Hon tog sig verkligen tid att se just mig och mina behov. Jag är så glad att jag blev tipsad om just Eva och väldigt tacksam för de dörrar som detta besök har öppnat. Jag ser redan fram emot nästa besök.
Izabelle
Individuell healing/aktivering
 

"Light Language touches
the deepest depth of my being.
The sound is so effortless
and goes straight in to my heart and the core of each and every cell of my body.
The experience wakes me up and I remember where I come from. LOVE. The Source.
It also awakens the serpent
that moves through my
entire body."

Jelena
Individuell healing/aktivering
 

”Mina celler vibrerar och hjärtat sjunger”
Margareta B
Individuell healing/aktivering
 

Eva som samtalskontakt

”Tack för all hjälp och din enorma empati. Tack för att du gav mig ljus vid avgrundens kant. Alla änglar har vingar... Vissa syns dom inte på. Dina syns inte men jag vet att de finns."

Kram Annika
 

Om Shamansk healing

En ljuvlig behandling på distans, (då jag bor 90 mil från Eva) med ett snack före och efter via telefon. Proffsigt bemötande och ”klockrena” budskap efteråt! Bär med mig en skön känsla efteråt ❤️ Eva har en sån gåva!
Åsa I
Individuell session Shamansk healing (med inslag av Light language)
 

"Engagerad och mycket kunnig inom sitt område."
Emma H
Individuell session, Shamansk healing
 

Om tarot vägledning

Eva har en fantastisk förmåga att känna in, förstå och förmedla olika budskap och teman vid tarotläggningen. Hon tar sig tiden och ger utrymme för dina frågor samtidigt som hon uttrycker sina egna tolkningar på ett professionellt sätt. En personlig tarotläsning med mycket kärlek och ett empatiskt bemötande. 
Mimmi E
Tarot konsultation
 

Om Light Language Healing i grupp

”Det var ljuvligt. Avslappnande och rogivande, samtidigt kändes det som en kommunikation, budskap som gick in på ett djupt plan, förbi mina 5 sinnen, På själsnivå. Väldigt vackert också, när jag inte bara lyssnade utan även iakttog dina rörelser.”
Linda N
Grupphealing/aktivering
 

”Som om jag hört det förut loooong time ago. Som att på något sätt komma hem. Kanske vi har varit så avancerade någon gång att rörelse och ljud hörde ihop. Överjordiskt vackert"  
Maiken K
Grupphealing/aktivering
 

”Jag tyckte det kändes som om jag reste med vinden och lyssnade på ett ömsom rogivande, ömsom uppfodrande budskap! Varm kram till dig Eva”
Anne-Mari O
Grupphealing/aktivering
 

”Det känns magiskt och som om det är något viktigt som förmedlas!”
Agneta P
Grupphealing/aktivering
 

”Det var helt fantastiskt att ta del av! Överjordiskt, läkande och samtidigt så naturligt.”
Jennifer B
Grupphealing/aktivering